06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

ODMH heeft verweer geschreven

Overheidsgedonder ODMH heeft verweer geschreven

ODMH heeft verweer geschreven

De ODMH heeft verweer geschreven op mijn hoger beroepschrift.

Duidelijk blijkt dat de ODMH geen flauw idee heeft waar het nou om gaat en absoluut niet begrijpt wat ik gesteld heb in mijn beroepschrift.  Zeker is dat er niet begrepen wordt dat alleen bij een ontzettend zwaarwegend belang (zoals bijvoorbeeld een weg die aangelegd moet worden omdat anders delen van de polder niet weg kunnen komen bij een overstroming) inbreuk gemaakt mag worden op mijn recht om te wonen waar ik wil, zoals ik wil. Alleen de wens om terug te keren naar niet recreatief gebruik is niet voldoende.

Hier treft u het verweer aan, als u dit naast mijn beroepschrift legt, dan snapt u ook dat de ODMH het niet snapt.

 

 

Deel dit bericht: