06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Rechtsgangvanzaken onderzoek 2017/2018

Overheidsgedonder Rechtsgangvanzaken onderzoek 2017/2018

Rechtsgangvanzaken onderzoek 2017/2018

Iedereen kent de verhalen wel van burgers die hun recht zoeken en dat nergens schijnen te kunnen vinden. De alom gebezigde zin “van de overheid win je het toch nooit” komt dan om de hoek kijken. Nou heeft Overheidsgedonder veel met overheden voor het bankje gestaan en bekruipt Overheidsgedonder dat gevoel ook wel een beetje. Om deze stelling te bekrachtigen of te ontkrachten start 1 januari het onderzoek “rechtsgangvanzaken”.

Dit nieuwsbericht was de aanleiding om dit onderzoek te starten

https://www.overheidsgedonder.nl/2016/09/22/combinatie-advocaat-en-rechter-bepalen-winkans-rechtzaak/

Overheidsgedonder zal alle bestuursrecht uitspraken van de Rechtbank Den Haag gedurende het hele jaar 2017 analyseren en classificeren om zo te kijken of er een rode draad is, of er toevallig wel of niet toevalligheden zijn en of het nou daadwerkelijk zo is dat overheden 1-0 voorstaan bij een rechtbank.

Gedurende het jaar zal elke maand een stand van zaken overzicht gepubliceerd worden. Rond half 2018 zou het onderzoek afgerond moeten zijn en verwacht de Stichting Gedonder Groep een rapport te kunnen overhandigen aan de Rechtbank Den Haag.

Om dit onderzoek goed uit te kunnen voeren heeft de stichting geld nodig. Denkt u dat dit onderzoek zinvol is dan kunt u uw donatie doen via http://www.dreamordonate.nl/7868-een-evenwichtige-rechtspraak

 

Deel dit bericht: