06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Vacatures en stage

Overheidsgedonder Vacatures en stage

Vacatures en stage

Voor aankomend schooljaar 2016/2017 hebben wij plaats voor juridische studenten (mbo niveau 4) en mediastudenten (mbo niveau 4)

Juridische studenten gaan zich vooral bezig houden met het uitzoeken van jurisprudentie en een vertaalslag maken naar “gewoon” Nederlands. Het opstellen van dagvaardingen en verzoekschriften behoort ook tot de mogelijkheden. Het onderzoeken van casussen en de juridische mogelijkheden die de casus biedt is zeker niet minder belangrijk. Een creatieve geest die openingen ziet waar andere een dichte deur is wat Stichting Gedonder Groep doet en na je stageperiode hopen wij dat jij geleerd hebt wat je nodig hebt voor de rest van je carrière. Onderzoeken die je bij SGG doet en kan publiceren doe jij op jouw naam, die staan op jouw CV. Je wordt begeleid door ervaren juristen en een senior (oud) advocaat.

 

Mediastudenten gaan vooral zich bezig houden met de website (wordpress), het forum (Phpbb) EN de seminars. Alles op het gebied van communicatie naar buiten. Draaiboeken maken voor de seminars, zorgen dat de seminars vlot verlopen en moderaten tijdens de seminars. Het schrijven van nieuwsberichten samen met de Juridische afdeling en deze publiceren. Het bijhouden van de facebook groepen. Binnen je stage kan je eigenlijk niks fout doen, elk idee, elke inbreng wordt gewaardeerd. The sky is the limmit and the ground is yours. Je wordt begeleid door ervaren tekstschrijvers en mediabeheerders.

Vrijwilligers

SGG heeft per direct plaats voor enkele vrijwilligers. Met name zijn wij op zoek naar creatieve geesten die willen helpen filmpjes en video’s in elkaar draaien. Een administratieve vrijwilliger is ook heel welkom.

 

Deel dit bericht: