06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Zittingsdatum bekend, verweer gemeente nog niet.

Overheidsgedonder Zittingsdatum bekend, verweer gemeente nog niet.

Zittingsdatum bekend, verweer gemeente nog niet.

Vandaag goed nieuws van de Rechtbank Den Haag, de zitting staat ingeroosterd op 17 augustus om half 10. Meester c.j. Waterbolk gaat zich in ieder geval buigen over de Voorlopige Voorziening, misschien ook over het overige.

Van de gemeente is nog geen verweer binnen gekomen, begrijpelijk want het is nogal niet niks dat bewijsbaar aangedragen is in de producties van het beroepsschrift.

Op 25 juli kreeg ik van de griffie de ingediende geluidsopnames terug. Persoonlijk vind ik dat best vreemd, die geluidsopnames bevestigen namelijk de beschuldiging van onbehoorlijk/onbetrouwbaar bestuur. Ter zitting neem ik de geluidsopnamen natuurlijk mee en mocht de rechter deze alsnog willen luisteren, dan kan ik ze ter plekke overhandigen.

Ook is er van IJsselgemeenten het verzoek binnen gekomen om een akkoordverklaring van mijn partner met betrekking tot het opvragen van het complete dossier. Dit akkoord is direct gegeven en teruggestuurd. Van het verzoek dat bij de gemeente gedaan is om opheldering waarom de stukken niet meer in het archief aanwezig zijn heb ik zelfs nog geen ontvangstbevestiging gehad behoudens de afgestempelde voor ontvangst. Nieuwsgierigheid alom hoever men daarmee is.

Al met al is het nu wachten op het verweer van de gemeente, waarna we verder kunnen.

Wordt vervolgd!

Deel dit bericht: