06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Forum informatie

Overheidsgedonder Forum informatie

Forum informatie

Op het forum van Overheidsgedonder kan een ieder met een account vragen stellen, casussen aanbrengen, adviezen geven of gewoon simpelweg een mening hebben. Het is een echt voor en door forum waar iedereen op terecht kan voor informatie en kan sparren over de aanvliegroute met betrekking tot de problemen die ondervonden worden. Aan het forum zijn een aantal (aankomende) juristen verbonden die als vraagbaak dienen.

Om het forum toegankelijk, leesbaar en geciviliseerd te houden monitoren wij streng op verwensingen, bedreigingen en ongepast gedrag.  Wij hanteren een “three strikes, you are out” beleid waarbij we bij de eerste twee waarschuwingen helpen maar bij de derde je account verwijderen. Dit is ongeacht of u een betaling aan Overheidsgedonder gedaan heeft.

Het forum is deels gratis in te zien. De nieuwspagina kan door iedereen gelezen worden. De pagina’s waar daadwerkelijk casussen behandeld worden kan men slechts als men een account heeft lezen en schrijven.

Omdat Overheidsgedonder zo veel mogelijk van haar diensten gratis aan wil leveren voor de mensen met een minimaal inkomen zal Overheidsgedonder toch manieren moeten vinden om de kosten te dekken, een daarvan is het forum. Koop je een account, dan help je een ander.

Een account krijg je bij een lidmaatschap gratis.

Tot 31 december 2016 zijn alle accounts gratis.

Ga naar ons forum

 

Deel dit bericht: