06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Donatie 15 euro

Lid worden van de Stichting Gedonder Groep

Waarom lid worden?

Met een lidmaatschap helpt u uzelf maar zeker ook een ander. Door uw lidmaatschap stelt u Stichting Gedonder Groep in staat kosteloos de aller armste ook hun recht te laten halen. Door verschillende wetswijzigingen die het laatste jaar doorgevoerd zijn wordt het steeds lastiger met minimale financiƫle middelen het recht te halen. De gesubsidieerde rechtsbijstand is volledig uitgekleed, en de rechter heeft onlangs gevonden dat je met 90% van het sociaal minimum in staat moet zijn het griffierecht te voldoen. In de werkelijkheid betekend dit dat advocaten binnen een paar maanden aan hun tax zitten qua rechtszaken die ze onder subsidieregelingen kunnen voeren en geen nieuwe zaken meer aan kunnen nemen, daarnaast ken ik weinig mensen die onder sociaal minimum zitten en ruim 100 (of meer) euro even over hebben om griffiekosten te betalen.

Lid worden van de Stichting Gedonder Groep betekent een eenmalige uitgave van 50 euro en dan ben je een jaar lang verzekerd van het laatste nieuws, kan je alle webinars bijwonen en heb je volledig toegang tot het forum. Daarnaast staan wij u telefonisch en via email bij als u dat nodig heeft. U heeft voor 50 euro per jaar een heel arsenaal aan mogelijkheden, begeleiding en kennis binnen handbereik.

Voor alle mogelijke denkbare problemen stellen wij samen met u een tactiek op, begeleiden het schrijven en geven standaard voorbeelden van brieven en procedures. Voor 50 euro per jaar heeft u volledige ondersteuning in al uw juridische zaken.

Voor minima hanteren wij een ander tarief, neem hiervoor contact op met info@overheidsgedonder.nl

 

Met een lidmaatschap van de Stichting Gedondergroep heeft u onbeperkt toegang tot alle webinars voor particulieren en ons forum.

Alle 6 resultaten