06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Een vrouw aanranden kost u slechts een “flinke” boete

Overheidsgedonder Nieuws Een vrouw aanranden kost u slechts een “flinke” boete
Een vrouw aanranden kost u slechts een “flinke” boete

Nieuws

Een vrouw aanranden kost u slechts een “flinke” boete

Posted By Kim Wittop-Koning

Chauffeuse aangerand bij containerterminal

Een vrouwelijke vrachtwagenchauffeur is afgelopen maandag slachtoffer geworden van aanranding op de Tweede Maasvlakte. Een 30-jarige Roemeen heeft een geldboete gekregen voor het voorval.

Kopte het AD.

Het Openbaar Ministerie (je weet wel, die voor onze veiligheid moet zorgen) vond het vergrijp niet ernstig genoeg om de dader voor te geleiden, ook het feit dat de man uit het buitenland kwam was een goede reden dit vergrijp niet aan te pakken. In al hun wijsheid hebben ze besloten deze man weer vrij te laten, hij was immers nog niet eerder aangehouden voor dergelijke delicten in Nederland, of dat komt omdat de pakkans heel klein is vertelt het verhaal niet. Ook niet of hij andere slachtoffers heeft gemaakt in het buitenland.

Vast staat wel dat, stel dat, een mannelijke collega van deze vrouw, de vrouw ontzet had en daarmee deze meneer beschadigd zou hebben dat deze held dan gewoon zomaar een voorwaardelijke gevangenisstraf van 4 maanden tegen zich kan horen uitspreken.

Nou ben ik vrouw, en als ik aangerand wordt dan krijgt mijn aanrander een boete, die boete gaat naar de staatskas. Ik zie daar niks van en stel, STEL dat iemand mij komt helpen en het loopt wat uit de hand dan kan mijn redder een gevangenisstraf, al dan niet voorwaardelijk, afstrepen van zijn bucketlist. De aanrander lacht om de boete, die gaat hij nooit betalen, de staatskas loopt het geld mis, ik zit met een trauma en mijn held werd dader.

Nou jij weer!

 

Deel dit bericht:

Tagged ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.