06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Automobilist is autosleutels kwijt, toch parkeerboete

Overheidsgedonder Nieuws Automobilist is autosleutels kwijt, toch parkeerboete

Nieuws

Automobilist is autosleutels kwijt, toch parkeerboete

Posted By Kim Wittop-Koning

Enschede – Een automobilist in Enschede kon donderdag op weinig medeleven rekenen van een parkeercontroleur van de gemeente. De automobilist die geparkeerd stond aan de Deurningerstraat was zijn autosleutels kwijt en schreef een keurig briefje voor de parkeercontroleur.

„Autosleutels zijn kwijt! We hebben geen reserve, dus kunnen niet weg! We hebben nieuwe sleutel aangevraagd maar dat duurt nog een week! A.U.B. geen boete geven!”, aldus de tekst op het briefje.

De parkeercontroleur kende in dit geval geen genade en deelde een boete uit. De naheffing bedraagt in Enschede 61 euro plus het uurtarief. Volgens een buurtbewoner getuigt de actie van de parkeerambtenaar niet van veel medeleven.

Help ons helpen!

De Stichting kan alleen werken voor de allerarmsten als u doneert. De verplichte eigen bijdrage zoals vastgesteld door de overheid is voor ruim 3 MILJOEN mensen die op of onder de armoedegrens leven niet te betalen. Deze mensen hebben dus GEEN toegang tot het recht.

Uw donatie kunt u overmaken op nl 51 rabo 0311 3473 12 tnv Stichting Gedondergroep of u kunt lid worden van de stichting en zo deze groep mensen helpen.

Bedankt

Deel dit bericht:

Tagged , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.