06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Hoofddoekgate en de spinsels van Kim

Overheidsgedonder Nieuws Hoofddoekgate en de spinsels van Kim
Hoofddoekgate en de spinsels van Kim

Nieuws

Hoofddoekgate en de spinsels van Kim

Posted By Kim Wittop-Koning

Een moslima waarvoor een baan gecreëerd is en daar 12.000 euro per maand mee verdient heeft de gemoederen flink op doen laaien deze week. Mevrouw heeft voor die 12.000 euro per maand uitgedokterd dat moslima’s een hoofddoek moeten kunnen dragen in hun publieke functie.

Ik heb net raadsleden gehoord uit Amsterdam, die vinden er niks an, de leden van de tweede kamer, vinden er ook niks an, Meneer Bos vind er ook niks an, De politietop, heeft zich nog niet uitgesproken.

In Nederland geloven we achter je voordeur en niet in een publieke functie. Het is niet meer dan normaal dat keppeltjes, kruisjes en vergieten niet zichtbaar gedragen worden, of af gedaan worden als de publieke dienst beging. In eigen tijd mag iemand 26 keppeltjes, vergieten, kruisjes en hoofddoeken dragen, maar als je Nederland vertegenwoordigd dan hoor je alle uitingen van geloof of politiek terzijde te leggen.

Dat heeft NIKS met islamofobie te maken maar met de uniformiteit van het korps, de scheiding van kerk en staat en de neutraliteit van justitie te maken. Om te vinden dat wij deze enorme belangrijke kernwaardes opzij moeten zetten omdat een moslima niet van haar familie/man/imam/vrienden/kennissen zonder hoofddoek de wijde wereld in mag dan moeten we op zoek naar meer zelfstandige geëmancipeerde moslima’s die dat wel mogen. Het is een triest, triest gegeven dat die hier zo weinig zijn in Nederland!

Misschien moeten we daar wat meer werk van maken. Ik wil dat wel organiseren voor 6000 euro per maand.

Help ons helpen!

De Stichting kan alleen werken voor de allerarmsten als u doneert. De verplichte eigen bijdrage zoals vastgesteld door de overheid is voor ruim 3 MILJOEN mensen die op of onder de armoedegrens leven niet te betalen. Deze mensen hebben dus GEEN toegang tot het recht.

Uw donatie kunt u overmaken op nl 51 rabo 0311 3473 12 tnv Stichting Gedondergroep of u kunt lid worden van de stichting en zo deze groep mensen helpen.

Bedankt

 

Deel dit bericht:

Tagged

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.