06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Het leed van de Trechter

Overheidsgedonder Nieuws Het leed van de Trechter
Het leed van de Trechter

Nieuws

Het leed van de Trechter

Posted By Kim Wittop-Koning

Hoe je als burger door overheidsbesluiten en incassomanieren totaal de vernieling in geholpen wordt maakt deze casus meer dan duidelijk. Deze meneer doet alles in zijn macht om te blijven drijven, maar elke poging doet onze overheid nog een beetje cement in zijn schoenen om er maar zeker van te zijn dat hij verdrinkt, en er is niemand die daar nog wat tegen kan doen juridisch.

Ik sta nu ingeschreven bij de gemeente Westland en heb in verleden al contact opgenomen met het college van B&W, zelf geschreven en op gesprek geweest bij fractievoorzitter van Westland Verstandig, de ombudsman ook gesproken en die vertelde me dat slechts afhandelen van procedures bespreekbaar zijn en dus niet beleid, daar kom je dus niet echt verder mee.

 1. 2013 – 2014 Uitkering van de gemeente Westland (moest in tent leven op camping vanwege geen sponsor/spaarpunten woningcoöperatie)
 2. 2014 – 2015 Uitkering stopgezet vanwege onderzoek naar leefomstandigheden en werd beticht van fraude.
 3. 2015 Uitkering na ongeveer 2 jaar stopgezet vanwege beleidswijziging.
 4. Dakloos 2015 – 2016 (bijstand stopgezet, nieuwe aanvraag keer op keer afgewezen).
 5.  Zorgpremie niet kunnen betalen en als wanbetaler extra de schuld in + gebrandmerkt als wanbetaler (weer meer kosten).
 6. Ingeschreven bij gemeente Westland (begin 2016 pas in oktober beperkte bijstand uitkering)
 7. Uitblijven bijstand na aanvraag en administratieve rompslomp: oktober 2016 goedgekeurd.
 8. Autoverzekering (2016) niet kunnen betalen voor oktober 2016 dus bekeuring CJIB van nu € 1400,- (kan zomaar na verhoging)
 9. Vervolgens komt de belastingdienst met een terugvordering van allerlei toeslagen (2015 – 2016): huur en zorg enzovoorts.
 10. Ik heb meerdere keren bezwaar aangetekend en dacht vraag schuldhulpverlening aan bij de gemeente.
 11. De voorwaarde voor deze zijn helemaal mensonterend.
 12. De bijstand een bedrag van € 700,- wordt gekort door, kostendeler norm, nog een korting hierop, daarop en dus totaal van € 375,- per maand.
 13. Ik kan wederom weer niks betalen en duik weer verder de schulden in.
 14. Had een betalingsregeling getroffen met gerechtsdeurwaarder: maar deze kan Ik nu ook niet meer betalen vanwege het volgende.
 15. De belastingdienst voelde zich geroepen om beslag te leggen op mijn betaalrekening.KORTOM DRAMA!!Bezwaarschriften met tekst en uitleg wuiven ze klakkeloos van de hand en Ik begrijp niet dat op basis van schatting deze instanties pure vorm van financiële terreur op de minder bedeelde kunnen en mogen uitoefenen. Ik ben er helemaal klaar mee.. wilde eerst alles eraan doen op het op te lossen maar na deze beslag actie..Ik heb me bankrekening opgezegd en doe alles contant.. dat is de enige manier om aan deze roverheid te ontsnappen.

Hoe kan je nou voorkomen dat je als burger in dit pakket komt? Het antwoord is NIET, of je moet over kennis beschikken om alle besluiten die gemaakt worden gelijk onder te brengen bij de rechtbank en weten hoe het recht werkt. Dit is nou zo een typisch voorbeeld van iemand die welwillend is maar NUL medewerking krijgt.

 

lid-worden van overheidsgedonder en zo een jaar lang alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft voor uw zaak

Helpt u Overheidsgedonder mensen helpen? U kunt een donatie overmaken op rekening NL 51 RABO 0311 3473 12 ten name van Stichting Gedondergroep of klik hier: donatie-5-euro/

Meepraten kan op ons FORUM FORUM IS TIJDELIJK UITGESCHAKELD NAAR AANLEIDING VAN EEN RECLAMEAANVAL AFGELOPEN JAARWISSELING

Deel dit bericht:

Tagged , ,

Comments are closed.