06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

13 huurders Händelstraat hoeven huis niet te verlaten

Overheidsgedonder Nieuws 13 huurders Händelstraat hoeven huis niet te verlaten
13 huurders Händelstraat hoeven huis niet te verlaten

Nieuws

13 huurders Händelstraat hoeven huis niet te verlaten

Posted By Kim Wittop-Koning

De Utrechtse vastgoedeigenaar die drie kort gedingen aanspande om huurders uit hun woningen te zetten heeft geen gelijk gekregen. Dat heeft de kantonrechter van de rechtbank Midden-Nederland bepaald.

Dwangsom gemeente
De gemeente Utrecht heeft de vastgoedeigenaar een dwangsom opgelegd omdat er sprake zou zijn van kamerverhuur, waar hij geen vergunning voor heeft. De man vindt dat de huurders de woning moeten verlaten, omdat zij, in strijd met de huurovereenkomst, de woning kamersgewijs zijn gaan bewonen. De rechter heeft de vorderingen van de man afgewezen.

Hoe de verhuurder tegemoet moet komen aan de eis onder last van de dwangsom heeft de rechter er niet bij gezegd. Deze vastgoedeigenaar mag van de rechter duidelijk niet voldoen aan de eis van de Gemeente. Uiteraard heeft dit verregaande gevolgen voor deze vastgoed ondernemer. De dwangsommen zullen worden opgelegd en de rechter zorgt ervoor dat deze vastgoedondernemer niet aan de eisen KAN voldoen.

Verkort vonnis
De rechter heeft uitspraak gedaan in verkorte vonnissen. De nadere schriftelijke motivering volgt uiterlijk op 21 december.

lid-worden van overheidsgedonder en zo een jaar lang alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft voor uw zaak

Helpt u Overheidsgedonder mensen helpen? U kunt een donatie overmaken op rekening NL 51 RABO 0311 3473 12 ten name van Stichting Gedondergroep of klik hier: donatie-5-euro/

Meepraten kan op ons FORUM

Deel dit bericht:

Tagged , , ,

Comments are closed.