06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Als dakloze niet aangetroffen op verblijfplaatsen, dan geen uitkering!

Overheidsgedonder Nieuws Als dakloze niet aangetroffen op verblijfplaatsen, dan geen uitkering!
Als dakloze niet aangetroffen op verblijfplaatsen, dan geen uitkering!

Nieuws

Als dakloze niet aangetroffen op verblijfplaatsen, dan geen uitkering!

Posted By Kim Wittop-Koning

Je bent dakloos en zwerft, omdat je toch iets aan inkomen moet hebben vraag je een daklozen uitkering aan. Die wordt afgewezen en je gaat in beroep.

Je geeft vier adressen op waar je wel eens verblijft, maar omdat de handhavers je daar niet aantreffen krijg je toch je uitkering niet omdat je niet kan bewijzen dat je zwerft.

Uit het rapport van 15 januari 2015 blijkt dat twee handhandhavingsspecialisten van de DWI op 6, 8, 9, 12, 13 en 14 januari 2015 voor 6.30 uur verblijfplaatsen 1, 2 en 3 hebben bezocht. Appellant en zijn auto zijn daarbij niet aangetroffen. Op 15 januari 2015 zijn alle vier verblijfplaatsen voor 9.00 uur bezocht. Appellant en zijn auto zijn wederom niet aangetroffen. Tijdens het bezoek aan verblijfplaats 2 zijn twee mannen aangetroffen die verklaarden appellant niet te kennen. Tijdens het bezoek aan verblijfplaats 4, het adres van de ouders van appellant, werd op aanbellen via de intercom gereageerd door een persoon die aangaf [Appellant] te zijn. Zij verklaarde dat appellant daar niet woont en dat ze appellant de afgelopen twee weken niet heeft gezien.

lees hier verder

Lid worden van overheidsgedonder en zo een jaar lang alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft voor uw zaak https://www.overheidsgedonder.nl/lid-worden/

Helpt u Overheidsgedonder mensen helpen? U kunt een donatie overmaken op rekening NL 51 RABO 0311 3473 12 ten name van Stichting Gedondergroep of klik hier: https://www.overheidsgedonder.nl/product/donatie-5-euro/

Deel dit bericht:

Tagged , , ,

Comments are closed.