06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Advocate krijgt flinke uitbrander van gerechtshof

Overheidsgedonder Nieuws Advocate krijgt flinke uitbrander van gerechtshof
Advocate krijgt flinke uitbrander van gerechtshof

Nieuws

Advocate krijgt flinke uitbrander van gerechtshof

Posted By Kim Wittop-Koning

Een familierechtadvocate uit Rotterdam heeft van het Gerechtshof Arnhem-Leeuwarden onderuit de zak gekregen wegens de gebrekkige en onoverzichtelijke onderbouwing van haar grief. In niet mis te verstane bewoordingen schrijft het hof: “De onoverzichtelijk toelichting op deze grief bevat vele omissies en evident onjuiste weergaven van feiten en omstandigheden, waardoor deze toelichting, voor zover al leesbaar, niet steekhoudend is.”

De zaak draait om een uithuisplaatsing en ondertoezichtstelling van twee kinderen van een verstandelijk beperkte moeder. Het hof tikt de advocate onder meer op de vingers omdat ze een van de kinderen bij de verkeerde naam heeft genoemd. Verder heeft de advocate ten onrechte gesteld dat dat stukken in haar dossier zouden ontbreken, terwijl één van die stukken juist door de advocate zelf in het geding is gebracht. Ook heeft de advocaten een onjuiste weergave gegeven van de beschermingsmaatregelen, de onderzoeken en de hulpverlening

lees hier verder, en kijk gelijk hoe rechters ermee omgaan als overheden dit doen

 

Ook kunt u lid worden en zo een jaar lang alle ondersteuning krijgen die u nodig heeft voor uw zaak https://www.overheidsgedonder.nl/lid-worden/

Helpt u Overheidsgedonder mensen helpen? U kunt een donatie overmaken op rekening NL 51 RABO 0311 3473 12 ten name van Stichting Gedondergroep of klik hier: https://www.overheidsgedonder.nl/product/donatie-5-euro/  .

 

Deel dit bericht:

Tagged , , ,

Comments are closed.