085-2735717 info@overheidsgedonder.nl

Onderbewindstelling als voorwaarde voor woonvoorziening

Overheidsgedonder Nieuws Onderbewindstelling als voorwaarde voor woonvoorziening
Onderbewindstelling als voorwaarde voor woonvoorziening

Nieuws

Onderbewindstelling als voorwaarde voor woonvoorziening

Posted By Kim Wittop-Koning

Het komt regelmatig voor dat onderbewindstelling als voorwaarde wordt gesteld om in aanmerking te komen voor een woonvoorziening. Een kwalijke zaak want het is aan de rechter om te beoordelen of onderbewindstelling noodzakelijk is. De kantonrechter Bergen op Zoom moest oordelen over een dergelijk verzoek. Opmerkelijk is dat de kantonrechter meegaat in het verzoek terwijl hij vaststelt dat betrokkene niet aan de voorwaarden voor onderbewindstelling voldoet. Opmerkelijk is in casu ook dat de rechter ambtshalve beslist de onderbewindstelling in het bewindregister moet worden gepubliceerd, aangezien dit juist in dit geval niet noodzakelijk lijkt.

 

lees hier verder: https://www.overheidsgedonder.nl/forum/viewtopic.php?f=47&t=62

Deel dit bericht:

Comments are closed.