06-51521747 info@overheidsgedonder.nl

Schuldenaar krijgt adempauze

Overheidsgedonder Nieuws Schuldenaar krijgt adempauze
Schuldenaar krijgt adempauze

Nieuws

Schuldenaar krijgt adempauze

Posted By Kim Wittop-Koning

Wie diep in de schulden zit en hier middels een gewoon schuldhulptraject niet uit komt, moet de mogelijkheid krijgen om maximaal een half jaar een adempauze te krijgen. In die periode mogen deurwaarders, incassobureaus en de overheid geen beslag leggen op goederen, inkomen of uitkering. Zo heeft de schuldenaar met hulp van de schuldhulpverlening de kans om alle zaken op een rij te zetten en tot een stabiele financiële situatie te komen, van waaruit hij of zij betalingsafspraken kan maken. De ministerraad heeft daarmee ingestemd op voorstel van staatssecretaris Klijnsma van Sociale Zaken en Werkgelegenheid.

Lees hier verder: https://www.overheidsgedonder.nl/forum/viewtopic.php?f=47&t=41

 

Deel dit bericht:

Comments are closed.